« عکس های شادی قديريان در مجله فارن پالسی + عکس | Main | موقعيت چين و آينده جهان - يونس پارسا بناب »

جعلیات ناسیونال فاشیستهای آریامهری را بشناسیم :روزی بنام روز جهانی کورش در تقویم سازمان ملل وجود ندارد

 

 

 

از افشا

در مورد جعلیات ناسیونال فاشیستهای آریامهری مطالب زیادی وجود دارد. اینها حتی کتاب بزبان ایران باستان هم جعل کرده اند .من در زیر ابتدا یک لینکی در مورد مبارزه فعالین اقوام ایرانی اورده ام و که بی جهت بنده را به تجزیه طلب بودن ایران متهم نکنند و بعدا نمونه هایی از جعلیات ناسیونال فاشیستهای آریامهری اشاره کرده ام که خوانندگان  با اشاره به لینکهای ارایه شده اگر مایلند مطالعه کنند

اشعار فردوسی را در جهت سرکوب زبان اقوام ایرانی و فرهنگ اقوام ایرانی جعل کردند و یا با اشاره بنژاد مغولی ترکان ایرانی و نژاد عربی اعراب ساکن ایران سعی در تحقیر آنان داشته اند.
من مطالب زیادی در این مورد دارم که برای صرفه جویی در وقت خودم و خواندگان محترم فقط لینکش را میگذارم

ملاحظاتی در حقوق اقوام ایرانی و فعالیتهای فعالین اقوام ایرانی

http://efsha.squarespace.com/blog/2010/4/20/377170922053.html

 

 

 

کارهای ژورنالیستی دکتر اشرفیان بناب 

http://efsha.squarespace.com/blog/2012/8/24/816321988263.html

 

آیا ایرانیان نژاد آریایی هستند

http://efsha.squarespace.com/blog/2012/8/15/286959975228.html 

 

آیا ترکان ایرانی از نسل مغولان مهاجم به ایران هستند؟

http://efsha.squarespace.com/blog/2012/8/15/777269380210.html

 



جعلیات دیگر ناسیونال فاشیسم آریامهری و ساختن فردوسی و امیرکبیر ایدئولوژیک.مثلا فردوسی انسان دوست که نه ضد ترک است و نه ضد عرب - اورا به یک نژاد پرست آریایی تبدیل کرده اند و یا بدروغ شعر سعدی را بر سر در سازمان گذاشته اند.شاعر عزیز حتی بجشن نوروز هم رحم نکرده اند هفت سینی را هفت سین نوشته اند تا بزبان فارسی عزیز شما وصلش کنند و نوروز را فقط فارسی بکنند

 

هفت سینی یا هفت سین

 

http://efsha.squarespace.com/blog/2011/11/26/591949496239.html

 

 

 

ساختن امیر کبیر ایدئولوژیک از سوی ارتجاع ناسیونال فاشیسم آریامهری

 

دستخط اميرکبير، به يادِ استاد ايرج افشار آن مردِ آهسته (+ ويديو)، همنشين بهار

 

http://efsha.squarespace.com/blog/2011/10/6/935072192232.html

 

اشعار جعلی در شاهنامه توسط ارتجاع ناسیونال فاشیسم آریامهری

 

 http://efsha.squarespace.com/blog/2011/11/20/183233404525.html

 

 

 

 

 

همه اینها برای ادامه استبداد ارتجاع ایرانی پهلوی بوده است که برای فریب در زیر نقاب ایران باستان و شاهنامه و کورش پنهان شده بود و حالا هم ارتجاع ایرانی اسلامی است که در زیر قران و نهج البلاغه پنهان شده است.تایید حرفهای آن مرتجعین تایید ارتجاع آنان است

 

 

_________________________________________

 

روزی به نام کوروش ثبت جهانی نشده
فهرست روزهای جهانی سازمان ملل
http://www.un.org/en/events/observances/days.shtml
 
اخیرا تبلیغات گسترده ای راجع به 29 اکتبر و سالروز ورود کوروش پادشاه هخامنشی به بابل که برخی با استناد به منابعی جعلی و ساختگی...
ادعا میکنند این روز به نام کوروش ثبت جهانی شده در فضای مجازی و سایتهای ایرانی و فارسی زبان به راه انداخته شده است.لازم دانستیم دراین خصوص و برای آگاهی خوانندگان گرامی توضیحاتی بیاوریم تا عمق دروغ این مدعیان ملی گرایی و بت پرستان برایتان فاش شود.چنانچه سایت لینک گذاری و اشتراک لینک بالاترین نیز با فشار این دسته افراد لوگوی خود را با عنوان روز کوروش که به هیچ وجه در هیچ منبعی درج و ثبت نشده تغییر داده است.
ذیلا نمونه ای از اسناد و مدارکی ارائه شده که به سادگی این ادعا را مردود میسازد:
* در تقویم روزهای جهانی که توسط سازمان ملل تنظیم و جمع آوری شده است برای 29 اکتبر هیچگونه مناسبتی ثبت نشده است.
در این لینک میتوانید نسخه اصلی تقویم جهانی را مشاهده نمایید.
* در تقویم روزها و رویدادهای مهم یونسکو(بخش فرهنگی سازمان ملل) نیز هیچ مناسبتی برای 29 اکتبر ثبت و منتشر نشده است.در تارنمای ملی کمیسیون یونسکوی ایران میتوانید از صحت این موضوع مطلع شوید.
* تحقیقات بسیاری از طرف باستان شناسان و تاریخ نگاران در این زمینه انجام گرفته ولی به دلیل فشار مضاعف متعصبین و نا آگاهان انتشار این تحقیقات به مثابه ضد ایرانی و مزدور بودن خواهد بود.در نمونه ای از این مطالب ، نوشته ای در وب سایت اعتدال و ملیون و تاریخ ما نیز قابل مشاهده است.بخشی از این تحقیقات بدین ترتیب است:


امروز 29 اکتبر برابر با هفتم آبان است، روزی که در چند سال اخیر، بسیاری آن را به نام روز جهانی کوروش تبلیغ می‌کردند، با این حال در منابع معتبر داخلی و خارجی رد‌پای چندانی از این روز نیست. مبلغان این روز اما آن را گاهی روز تولد کوروش هخامنشی، روز ورود کوروش به بابل یا روز صدور یا ساخت استوانه گلی منشور حقوق بشر کوروش معرفی می‌کنند.

داستان نام‌گذاری این روز چیست؟ آیا واقعا در تقویم جهانی، روز 29 اکتبر به نام و یاد کوروش دوم، پادشاه بزرگ هخامنشی ثبت شده است؟ اول بار در سال‌های ابتدایی دهه 80 این موضوع را «انوشیروان کیهانی‌زاده» روزنامه‌نگار و تاریخ‌نویس در ستون «روزنامک» که در «شرق» منتشر می‌کرد، اعلام کرد. حسب گفته آقای کیهانی‌زاده، این روز که در تقویم بین‌المللی به نام «sirius day» شناخته می‌شود با نام و یاد کوروش بزرگ، پادشاه دادگستر هخامنشی نام‌گذاری شده است. با این حال، اما آن‌گونه که «رضا مرادی‌غیاث‌آبادی» تاریخ‌نویس به شرق می‌گوید: «نام sirius day که در تاریخ 29 اکتبر تقویم بین‌المللی به ثبت رسیده، اشاره‌ای به نام ستاره شباهنگ است و ارتباطی به کوروش هخامنشی ندارد، چراکه نام کوروش به زبان لاتین اگرچه تلفظ هر دو به یک شکل است اما به‌گونه‌ای دیگری نوشته می‌شود (cyrus).
با این‌حال پس از آن تاریخ دوستداران و ناسیونالیست‌های افراطی هر ساله این روز را بیشتر از سال قبل تبلیغ می‌کردند، حال آنکه در هیچ جایی از تاریخ اشاره‌ای به این روز که ارتباطی با کوروش هخامنشی داشته باشد، نشده است.»

تنها رویداد و مناسبتی که برای این روز به صورت ملی و نه جهانی ثبت شده،قرارگرفتن در تقویم ملی ایران توسط معاون احمدی نژاد آقای رحیم مشایی است که درسال 88 هفتم آبان را به عنوان روز ملی کوروش معرفی کرده است.

جدا از درستی یا نادرستی بزرگی کوروش هخامنشی و رفتار و اعمال حکومتی وی و حکمرانان این دوره که باید توسط مورخین و باستان شناسان بررسی شود به نظرتان آیا با دروغ و جعل تقویم جهانی و نامگذاری ساختگی میتوان فردی را به مانند بت بزرگ شمرد؟
بسیاری از مردم ایران بنا به حس وطندوستی کوروش را به عنوان فردی عادل و مقید به حقوق انسانی میدانند و علاقه بسیار دارند تا در شناسایی شخصیت وی در جهان تلاش کنند.این حس باید غنیمت شمرده شود ولی نباید با توسل به دروغ سازی به گونه ای شود که مخاطبان جهانی ، مردمی که خود را وارثان حقوق بشر کوروش میدانند را دروغگو و جاعل بشناسند.
تلاش برای ثبت جهانی این روز و معرفی پادشاه هخامنشی مقدس است و نباید با دروغ و ریا آلوده گردد.
http://bizimyoll.blogspot.de/2012/10/29.html
Posted on Wednesday, October 31, 2012 at 11:00PM by Registered Commenterافشا | CommentsPost a Comment

PrintView Printer Friendly Version

EmailEmail Article to Friend

Reader Comments

There are no comments for this journal entry. To create a new comment, use the form below.

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>