« در مصر چه خبر است؟ | Main | اتحاد ، مبارزه ، تنها راه مقابله با رژیم فاشیستى مذهبى است ؟ / عباس رحمتى »

نظام آخوندی نمایشی از اسلام ناب محمدی در رفتار با اسیر فرشید فتحی

 

 

ایا محمد این قدر سیاه دل بود که ماموران دولت جمهوری اسلامی با یک زندانی چنین رفتار میکنند.واقعا شرم آور است.

در بدر بودن غریب در شهر خود از دست دیو
روزی پایان میرسد ای جان جانان غم مخور
دیو اگر چه راه چشمه راه جان ما ببست
تا که کوشی در ره ایران و انسان غم مخور
عاقبت این دیوهم نابود و معدوم میشود
گر چه در هر توطئه چنگش بقران غم مخور
دیدی آن ملای نامرد دروغگوی کثیف
گر خمینی داده ات صدها فریب هان غم مخور
پختگی چون در میان مردم ایران نبود
این بلا آمد سر افراد ایران غم مخور
تا نباشد راه حق و راه عقل بس استوار
هر ستمگر حاکم است و شاه دزدان غم مخور
ملت ایران اگر شد همره حق بشر
با دمکراسی بکوبد دزد پرستان غم مخور
کار اسلام سیاسی ذلت و خواری بود
تا بجنگی در ره ایران و انسان غم مخور

_____________________________________

خبرگزاری هرانا - "فرشید فتحی" از نوکیشان مسیحی که توسط دادگاه انقلاب تهران به شش سال حبس محکوم شده است در یادداشتی که به تازه گی از وی منتشر شده

ز شکنجه‌های شدید روحی و تحت فشار بودن خود توسط ماموران و بازجویان خبر داد.

به گزارش محبت نیوز، "فرشید فتحی" از نوکیشان و فعالین مسیحی است که دوران محکومیت ۶ ساله خود را در زندان اوین می‌گذارند، وی در رنج نامه خود خبر داده که در زندان با شکنجه‌های شدید روحی قرار گرفته و برای تحت فشار قرار دادن وی درباره بازداشت همسر و سکته پدرش اخبار دروغ به او گفته شده است.

این زندانی عقیدتی، که فارغ‌التحصیل در رشته الهیات مسیحی است در پنجم دی ماه سال ۱۳۸۹ توسط وزارت اطلاعات بازداشت و به بند ۲۰۹ وزارت اطلاعات منتقل گردید. "فرشید" یک سال از دوران بازداشت خود را بلاتکلیف در بند ۲۰۹ وزارت اطلاعات گذارند و نزدیک به ۵ ماه نیز در سلول انفرادی بود.

"فرشید" متولد ۱۳۵۸ دارای دو فرزند می‌باشد وی در تاریخ ۱۵ بهمن ۱۳۹۰ به اتهام "برعهده داشتن سمت مسئول ارشد سازمان‌های خارجی در ایران و تهیه وجه مالی برای این سازمان‌ها" در شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب به ریاست قاضی صلواتی محاکمه و مجموعن به ۶ سال حبس تعزیری محکوم می‌گردد. اگر چه با وجود اعتراضات از سوی گروه‌های مدافع حقوق مسیحیان و گروه‌های کلیسایی اما حکم شش سال زندان در دادگاه تجدید نظر نیز تایید شد.

این کشیش مسیحی در رنج نامه خود افشاء کرده که در دوران بازداشت به شدت مورد شکنجه روحی و توهین و تحقیر و افتراء قرار گرفته است. وی در بخشی از رنجنامه خود نوشته: "به دروغ به بنده گفته می‌شد همسرم نیز بازداشت شده و از من می‌خواستند که سرپرستی موقتی برای فرزندانم «رزانا و بردیا» معرفی کنم؛ یا به دروغ به بنده گفته می‌شد که پدرم سکته کرده و در بیمارستان است و حتا در مورد زنده یا مرده بودن وی به من اطلاعی داده نمی‌شد، در حالیکه ایشان اصلن سکته نکرده بودند."

این مطلب کوتاه تنها بخشی کوچکی از آن چیزی است که از زمان بازداشت وی تاکنون در زندان مخوف اوین برسر این نوکیش مسیحی آمده است.

پیش از این نیز دل نوشته ایی از فرشید منتشر شده که در بخشی از این نامه از داخل زندان خطاب به پدرش نوشت: "اغلب اوقات بعضی چیز‌ها موجب تاثرم می‌شوند ولی هیجگاه به خود اجازه نداده‌ام که مغلوب غم و یاس شوم. خیلی وقت‌ها اینجا مرا مورد توهین و تحقیر و آزار قرار می‌دهند ولی هیچگاه به وجود مسیح درونم شک نکرده‌ام. بعضی‌ها تنهایم گذاشتند و بعضی دیگر از من فرار کردند، ولی من آن‌ها را مطمئنن قضاوت و توبیخ نخواهم کرد، زیرا که خدا هیچگاه مرا تنها نگذاشته است."

مرداد ماه سال ۱۳۹۰ همسر و فرزندان "فرشید فتحی" به دلیل فشارهای زیاد وزارت اطلاعات مجبور به ترک ایران می‌شوند، آنان از ایران به ترکیه و در ‌‌نهایت پس از طی مراحل پناهندگی در بهمن ۱۳۹۱ رهسپار کانادا شدند و به دور از وطن و عزیزان در آنجا ساکن شدند.

"گفتنی است مهدی خزعلی"، از منتقدان دولت و فرزند آیت الله خزعلی، از روحانیون محافظه‌کار و عضو مجلس خبرگان رهبری که در سال گذشته از هم بندی‌های "فرشید فتحی" بوده در خصوص شخصیت وی در مصاحبه با برخی رسانه‌ها درباره او می‌گوید: "فرشید جوانی مودب و بااخلاق و با لبخندی گرم و شیرین همیشگی بود و همه بچه‌ها در بند ۳۵۰ اوین خاطره‌ای که از فرشید به یاد دارند اخلاق خوب اوست. اخلاقی مثال زدنی و دوست داشتنی است. کسی از او یک تندی و غیراخلاقی ندید. اوساخته شده و انسانی مهربان است."

این فعال مسیحی با وجود اینکه نزدیک به سه سال از دوران محکومیت خود را در بند ۳۵۰ زندان اوین و ماههای متمادی را در سلول انفرادی گذرانده، اما تاکنون اجازه مرخصی به وی داده نشده است.

Posted on Sunday, August 18, 2013 at 01:14AM by Registered Commenterافشا | CommentsPost a Comment

PrintView Printer Friendly Version

EmailEmail Article to Friend

Reader Comments

There are no comments for this journal entry. To create a new comment, use the form below.

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>