« بی خبری مطلق از يک زندانی سياسی گمنام(فرشید عبدالهی) پس از گذشت يک سال | Main | کاهش شديد صادرات نساجی و اشتغال در ايران »

واردات بي‌رويه به ايران و تهديد امنيت غذايی 

 

 

 

 

از افشا

علل بازتولید استبداد در ایران اقتصاد دلالی و وابسته و کمپرادوری بهمراه باور هی دینی و ملی ضد حقوق بشری است.یعنی دیکتاتوری و اقتصاد کمپرادوری و ضدیت با ارزشهای حقوق بشری در بین مردم همه با هم ایران را بدام عقب ماندگی واسلام سیاسی کشاند. یعنی کسی فعالان اقتصاد تولیدی و صنعتی را در زمان شاه ببازی نگرفت و آنان را از اهرم های سیاسی و قدرت در جامعه دور نگه داشتند.در واقع انقلاب در اصل یک ضد انقلاب از سوی فعالان اقتصاد کمپرادوری بوده است و هنوز هم اینان پیشروی میکنند ولی نامردانه با ماسک اقتصاد تولیدی و استقلال اقتصادی و تبلیغات در مورد صادرات غیر نفتی در دهه اول انقلاب جلو آمدند ودر جبهه اقتصادی هم مردم را گول زدند

  آیا در ایران  زمان شاه که انقلاب نشده بود مگر ایران مورد استفاده قدرتها ی تولیدی  قرار نمیگرفت؟ پس اگر انقلاب هم شکست خورده باشد تازه تغییر زیادی اتفاق نیفتاده است مگر تغییر نوع حاکمین و افزوده شدن کمیت چپاول دشمنان ایران. آیا شاهی که خودش و پدرش با سه کودتای 1299-1320و 1332 بقدرت رسیده ست میتوانست بر ضد غربیان هم باشد؟  البته که نمیتوانست بر ضد غربیان باشد .بنابراین نیاز بتغییر بود ولی این تغییر که هدفش استقلال و ازادی بود و حتی به استقلال اقتصادی هم میاندیشیدند که دیدیم حتی در دهه اول چقدر بر روی صادرات غیر نفتی هم تبلیغ میشد. بلکه این خود حکومت آخوندی بوده است که وابسته و مزدور بودند و با کمک غرب به قدرت رسیدند و دارند با اقتصاد دلالی خدمتگزاری خود را ادامه میدهند

 http://efsha.squarespace.c​om/blog/2008/5/13/65051477​8644.html

هیچ دیکتاتوری نمیتواند خوب باشد و مفید بحال ایران وایرانی باشد. دوم ما در مبارزه هستیم که هر چه خواست نتواند بر سر ما بیاورد.در ضمن غرب اگر قصد و نظری داشته باشد بدون عوامل داخلی نمیتواند انجام دهد و این عوامل را قبلا در حکومت کاشته است مثل تماس خمینی با کنفرانس گوادلوپ که همام قطب زاده بود و یا مذاکرات خمینی از طریق کانالهای مختلف با غرب . سرگذشت پهلوی و کودتاهای خارجی هم که مشخص است. میبینیم وقتی که مصدق میرود تا واردات را محدود و صادرات را بیشتر کند شروع بتوطئه بر علیه اش میکنند.

راه ما راه مصدق باید باشد

  http://efsha.squarespace.c​om/blog/2011/3/18/45420091​5799.html

من نمیدانم که ایا مردم ما  راهی برای خروج از این تولید مستبد و حکومتهای استبدادی در ایران دارید یانه؟ بنظرم این طور میرسد که بعضی ها  مستبدان را بد میدانید و ودر ضمن میگویید ملت باید بپذیرد که با اینها تا کند البته هیچ  جایی هم  که نمیگویید چگونه از شر این مستبدین وطن فروش در عمل رهایی یافت این تصور برای بنده ایجاد شده است  که این بعضی ها وضع موجود را بنحوی دوست دارند و نمیخواهند منافع آنان بخطر بیفتد. من بارها قبلا هم برای شما نوشته ام با بودن این ارزشهای ملی و دینی ضد حقوق بشری و اقتصاد دلالی و وابسته و اقتصادی که  در واقع بضرر ایران و بنفع غربیان وتولید کنندگان  غیر ارانی است ما ایرانیها همواره در استبداد و وابستگی و عقب ماندگی غوطه ور خواهیم بود.این ارزشهای ملی و دینی ضد حقوق بشری و اقتصاد دلالی خاصیتش استبداد زایی است فرقی هم نمیکند من یا شما و یا خمینی رهبری این مردم را داشته باشد.ما سوار بر اسبی هستیم که ما را بسوی این وضعیت میراند و ما با این ارزشهای ملی و دینی و اقتصاد دلالی مهار آن اسب را در دست نمیتوانیم داشته باشیم و اسب ما را بسوی مرگ ملی میبرد .

 

 چرا اقتصاد دلالی و کمپرادور بر اساس واردات بر ضد دمکراسی و همراه با دیکتاتوری است

 http://efsha.squarespace.c​om/blog/2011/3/1/610018224​505.html

 

____________________________

واردات بي‌رويه به ايران و تهديد امنيت غذايی


دويچه ‌وله:بحث افزايش بي‌رويه واردات کالا به ايران در روزهای اخير اوج گرفته است. درآمد حاصل از فروش نفت در ۶ سال گذشته نزديک به نيمی از کل درآمد نفتی ايران در يک قرن گذشته بوده است که ۸۵ درصد آن صرف واردات کالاهای مصرفی شده است.

در چند روز گذشته بحث در مورد واردات کالاهای مصرفي، به ويژه مواد غذايی به مهمترين بحث اقتصادی ايران تبديل شده است. از رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام تا رئيس مرکز پژوهش‌های مجلس، از وزير سابق کشاورزی تا معاون پيشين وزير نفت همه يک صدا سياست‌های دولت محمود احمدي‌نژاد را مورد انتقاد قرار مي‌دهند و ادامه‌ی آن را موجب تهديد امنيت غذايی و نابودی کشاورزی عنوان مي‌کنند.

افزايش واردات، توطئه "جريان انحرافی"

حدود يک هفته پيش (چهارشنبه ۵ مرداد) بررسی وضعيت کشاورزی کشور و واردات مواد غذايی در دستور کار مجلس شورای اسلامی قرار گرفت. انتقاد به سياست‌های اقتصادی دولت ابعاد و شدتی کم سابقه پيدا کرده است. عباس رجايي، رئيس کميسيون اقتصادي، سياست‌های دولت در زمينه واردات محصولات کشاورزی را توطئه‌ای برای تهديد امنيت غذايی کشور مي‌خواند.

عباس رجايی مي‌گويد «يک جريان در کشور تحت عنوان جريان انحرافی توطئه‌ای را برای امنيت غذايی شروع کرده است.» جريان انحرافی عنوانی است که حاميان حکومت به نزديکان احمدي‌نژاد مي‌دهند. احمد توکلي، رئيس مرکز پژوهش‌های مجلس در اين نشست با انتقاد از "خودداری دولت از افزايش تعرفه واردات محصولات کشاورزی" گفت «ضريب وابستگی جمهوری اسلامی به واردات در سال ۸۴، ۳۵ درصد بوده که در سال ۸۹ به ۷۵ درصد افزايش يافته است.»

«ايران بازار مکاره محصولات کشاورزی جهان»

خبرگزاری ايسنا صبح امروز، ۱۱ مرداد به نقل از مديرعامل اتحاديه مرکزی دامداران نوشت «واردات گوشت قرمز منجمد با كيفيت پايين، بازار توليد‌كنندگان را به مخاطره انداخته و افزايش واردات اين محصول ... توليد داخلی را تحت تاثير قرار داده است.» او مي‌گويد «درحاليكه دام پروار‌بندی شده روی دست دامداران مانده ... سال گذشته مجوز قانونی واردات ۲۰۰ هزار تن گوشت منجمد قرمز صادر شد.»

عيسی کلانتري، وزير پيشين کشاورزی و رئيس کنونی خانه کشاورز معتقد است به دليل عدم حمايت از توليد داخلی در حال حاضر «ايران تبديل به بازار مكاره محصولات كشاورزی كشورهای جهان شده است.» او در گفتگويی که ۴ مرداد در روزنامه اعتماد منتشر شد گفت «قيمت‌های تمام‌شده داخلی در مواردی حتی با كيفيت پايين‌تر به مراتب بالاتر از كالاهای وارداتی است. قيمت تمام‌شده گوشت در كشور بالای ۱۰ دلار است ولی قيمت جهانی گوشت كيلويی چهار دلار است.» معاون سازمان بازرگانی استان تهران صبح امروز در گفتگو با خبرگزاری مهر بهای رسمی گوشت تازه‌ی گوسفند را کيلويي۱۳۲۰۰ تومان (حدود ۱۲ دلار) اعلام کرده است. قيمت واقعی گوشت خالص گوسفند در بازار تهران به بيش از ۲۰ هزار تومان مي‌رسد.

هشدار رفسنجانی در مورد امنيت غذايی

به گزارش منابع خبری داخلی علی اکبر هاشمی رفسنجانی روز گذشته، ۱۰ مرداد، در همايش انجمن علوم و صنايع غذايی ايران هشدار داد که «امنيت غذايی در كشور جدی گرفته نشده است.» رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام در اين همايش به آمار ارائه شده از سوی مرکز پژوهش‌ها و کميسيون اقتصادی مجلس در مورد وضعيت کشاورزی کشور را دلهره‌آور خواند.
رفسنجانی مي‌گويد ۲۰ تا ۵۰ درصد صنايع غذايی كشور در حال حاضر غيرفعال يا تعطيل هستند. او که ظاهرا اميدی به سياست‌های دولت ندارد از مسئولان صنايع غذايی خواست «اگر مسئولان به موضوع امنيت غذايی توجه لازم را ندارند، شما توجه جدی را به بحث سلامت غذايی كشور داشته باشيد.»

واردات؛ از سير تا سنگ قبر

اکبر ترکان، که در سال‌های نخست رياست جمهوری محمود احمدي‌نژاد همچنان معاون وزير نفت بود معتقد است با توجه به سياست‌های کنوني، از جمله پايين نگه داشتن بهای ارزهای خارجی «توليدات داخلی قدرت رقابت را از دست مي‌دهند، کارخانجات و واحدهای توليدی به توقف مي‌رسند و در مقابل واردات تا آنجا رشد مي‌کند که از لباس کودک تا خربزه، سير، سنگ قبر و � از خارج به ويژه از چين وارد مي‌شود.»

ترکان در گفتگو با هفته‌نامه ستاره صبح (۹ مرداد) مي‌گويد «از حدود ۹۹۶ ميليارد دلار درآمد ارزی که از اول کشف نفت در ايران تا پايان سال ۸۹ حاصل شده، نزديک به ۴۵۰ ميليارد دلار آن در شش سال اخير از محل فروش صرفاً نفت خام بوده است!» او مي‌افزايد «اتفاق شگفت‌انگيز ديگر آنکه اين ۴۵۰ ميليارد دلار معادل مجموع واردات کالا و خدمات در شش سال اخير مي‌باشد. از اين مبلغ ۱۵ درصد کالاهای سرمايه (ورود ماشين آلات) و بقيه کالاهای واسطه‌ای و مصرفی بوده است.»

هفت برابر شدن واردات گندم در پنج سال

در شش سال گذشته سياست‌های اقتصادی و مالی دولت بسيار مورد انتقاد قرار گرفته، اما شدت انتقادهای کنونی و اتهام‌هايی که از جانب خود اصولگرايان به دولت اصولگرای محمود احمدي‌نژاد وارد مي‌شود کم سابقه بوده است. احمد توکلی اعتقاد دارد «طی سال‌های ۸۴ تا ۸۹ راهبرد اصلی نظام مبنی بر خودکفايی در توليد محصولات کشاورزی زير پا گذاشته شده است.»

رئيس کميسيون اقتصادی مجلس نحوه‌ی تعيين تعرفه واردات کالا از سوی دولت را نمونه‌ای از اقدام‌های "جريان انحرافی" مي‌داند که به گفته‌ی او امنيت غذايی را با خطر مواجه کرده است. او مي‌گويد «تعرفه واردات را در سال گذشته صفر کردند و توليد کننده داخلی با اين روش نابود شده است.» مسئولان دولتی اين انتقادها را بي‌پايه مي‌دانند و بارها از خودکفايی در توليد برخی محصولات کشاورزی سخن گفته‌اند.

به رغم ادعاها و وعده‌های دولت در مورد خودکفايی محصولات استراتژيکی چون گندم، بررسي‌های مرکز پژوهش‌های مجلس نشان مي‌دهد واردات اين محصول در پنج سال نخست دولت محمود احمدي‌نژاد هفت برابر شده است.



11 مرداد1390

Posted on Tuesday, August 2, 2011 at 08:20PM by Registered Commenterافشا | CommentsPost a Comment

PrintView Printer Friendly Version

EmailEmail Article to Friend

Reader Comments

There are no comments for this journal entry. To create a new comment, use the form below.

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>