« نقدی درباره افرادی که خواهان تحریم و جنگ آمریکا علیه حکومت ملایان هستند | Main | به نام مادرم و آرزوهای زیبایش! سحر محمدی »

اتحاد و ساختن سازمان سیاسی گروه دارای حقانیت سیاسی برای بر اندازی لازم است



نخست بر این "باور" هستم که خردگرايی و پذیرش ارزش و آبروی
انسان، حکم می کند که همه چیز باید، برای زندگی انسان و در خدمت انسان باشد. نوع حکومت؛ قوانین حاکم بر جامعه؛ آموزش و پرورش؛ سیستم اقتصادی؛ حتی ایدئولوژی و مذهب؛ همه و همه باید برای آسایش، آرامش، و
 پیشرفت انسان باشد.

دوم، تنها "سیستمی" که پاسخگویِ چنین باوری می باشد، بر پائی یک جمهوری دموکراتیک و لائیک در ایران است. بنابراین، با در نظر گرفتن این "باور"، و این "سیستم"، چگونه میتوان با یک سلطنت طلب، یا حتی مشروطه خواه؛ یا با یک جدائی طلب، یا حتی فدرالیست؛ و یا با یک بیمار روانی، همراه و با هم شد؟؟

پدیده ی "همه با هم"، از دو حالت خارج نیست: یا با خوش خیالی و خوش باوری، خودمان را گول میزنیم؛ و یا "دور از جون شما" جاه طلبی و جنون مطرح بودن، آنقدر بر ما غلبه کرده که توانائی تشخیص صدف از خذف را نداریم!؟ بخش اول، خوش باورها و خوش خیال ها، را نمیتوان مورد مواخذه قرار داد برای اینکه نمیدانند؛ ولی آنهائی که منافع شخصی، وجدانشان را کور کرده و راسپوتین وار توانسته اند عده ای را اغفال کنند، را باید شناخت و شناساند.

پیشنهاد اینستکه برعکس، پیروزی در اتحاد هم اندیشان است، نه "همه با هم"، گِردِ یک برنامه ی جایگزینی مشخص و شفاف است، نه گِردِ حد اقل هایِ مشترک! منظور از هم اندیشان اینستکه دید و برداشتشان، و برنامه شان، در تضاد نباشد. جمهوری خواه و سلطنت طلب، هم اندیش نیستند. برنامه ی جایگزینی این دو، با هم کاملن متفاوت و حتی در تضاد است. جمهوری خواه دنبالِ حکومت مردم است، و سلطنت طلب، دنبالِ حکومت شاه.

این نوشتار شخصی است. در ضمنی که من با جمهوری دوم ایران، هم باور و همراه هستم.

هدف جبهه 

استقرار یک جمهوری دمکراتیک و لائیک در ایران

استراتژی جبهه

کنار زدن رژیم کنونی از قدرت و بستن پرونده ی آن به عنوان "جمهوری اول" و 

استقرار جمهوری دمکراتیک و لائیک در ایران به عنوان جمهوری دوم ایران

اصول پایه ای جبهه

جمهوری دموکراسی لائیسیته

جمهوریت: باور به نظام جمهوری برای گردش نهادینه و قانونمند قدرت سیاسی در ایران

دموکراسی: باور به ضرورت مشارکت نهادینه و منظم ملت ایران در تعیین سرنوشت خود

لائیسیته: باور به ضرورت بیرون نگه داشتن قانونی مذهب از حوزه ی سیاست و مدیریت کشور.

پیروزی در اتحاد هم اندیشان است، نه "همه با هم"

امیرحسین لادن

شهریور
1398
برای خواندن کل مقاله لطفا از لینک زیز استفاده فرمایید
https://news.gooya.com/2019/08/post-29367.php


:من اين مورد را قبلا بارها ياد آورى كرده ام
با باور ها و با عقایدی که در بین مردم ایران است یعنی اکثریت ایرانیان باورهای ضد حقوق بشری دارند و اکثرا در دو گروه اسلامیستی و سلطنت طلب فاشیست قرار میگیرند هر ایدئولوژیی که در ایران بر سر کار بیاید نهایتا به فاشیسم منجر خواهد شد حتی اگر کمونیستها هم بقدرت برسند مثل کامبوج میلیونها تن را خواهند کشت.زیرا در جامعه ما رعایت احترام افراد و زندگی آنان وجود ندارد.رضا شاه براحتی آب خوردن آب کشته است و خمینی هم همینطور.شما کجا میتوانید پیدا کنید که باز جو سر زندانی سیاسی و یا غیر سیاسی را بکاسه توالت فرو کند و این عدم احترام بشخصیت افراد در بطن فرهنگ ایرانی یا آن فرهنگی که ملیون و مذهبیون مسموم کرده اند وجود دارد. این فرهنگ همانی است که اکثریت باورهای ما را ضد حقوق بشری کرده است و امروز ما را به این بدبختی کشانده است.با مزین شدن بباورهای حقوق بشری باید از این مسمومیت نجات پیدا کرد
تازه علاوه بر این جلوگیری از رسیدن بفاشیسم دیگری در ایران با یک ایدئولوزی دیگری در حکومت بعد ازسقوط ملایان ما نیاز بحکومت دمکراتیک داریم  ، یک واقعیت دیگری موجود است و آن این که ما سه مولفه اسلامی ، ایرانی و دمکراتیک و مدرنیته در کشور داریم که این سه مولفه را در قرن اخیر نتوانسته ایم با همدیگر اشتی بدهیم و تنها راه موجود تفوق یکی از این مولفه ها بر دیگری است .ما تفوق ناسیونالیسم را در سلسله پهلوی و تفوق اسلامیت را در حکومت ملایان دیده ایم و متاسفانه اینها منتهی بفاشیسم شده اند.تنها راهنجات ما تفوق ارزشهای مدرنیته ای (ارزشهای حقوق بشری و دمکراسی و سکولاریسم همسو و نه در تضاد با ارزشهای حقوق بشری )است .
برای براندازی اتحاد و سازمان لازم است.اگر دمکراسی خواهان متحد شوند  میتوانند حکومت را ساقط کنند و حکومت دمکراتیک حقوق بشری ایجاد کنند. جناح اسلامیست و سلطنت طلب سابقه هزاران ساله در کشور دارند و حکومت و یا اپوزیسیون اینها منسجم و سازمان یافته است.مثلا اپوزیسیون اسلامیست حکومت جمهوری اسلامی مجاهدین خلقند که منسجم و سازمانی عمل میکنند و یا اپوزیسیون سلطنت طلب هم منسجم و دارای فرستنده های  مختلف رادیویی و تلویزیونی  هستند.  ولی دمکراسی خواهان که گروه جدیدی هستند و در یکصد سال اخیر پدید .آمده اند فاقد این انسچام سازمانی هستند و باید کوشش کرد که  که سازمان این گروه  دارای حقانیت سیاسی را ایجاد کرد.
اتحاد بر اساس دمکراسی و حقوق بشر تنها راه رهایی ماست.
  پيدا كردن گروه آينده ساز و ايران خواه كه مروج دوستى اقوام و مردم ايران است بعلاوه گروهى كه همسو با تمدن و باورهاى مدرن باشد نیاز مبرم ماست و اين گروه بجز دمكراسى خواهان نيست و سپس كار كردن تا معتقدين را در يك سازمان متحد گرد آورد و كار سازمانى براى بر اندازى رژيم كرد:
اتحاد بر اساس ارزشهاى دمكراتيك حقوق بشرى و تاسيس دولت دمكراتيك.
همه با هم و همه با ما ديگر جواب نميدهدبايد دمكراسى خواهان خارج از ايران و داخل ايران را گرد هم آورد. هر كس كننده است و مديريت دارد برنامه را كه تاسيس دولت دمكراتيك است تعريف و براى اجراى آن گره هاى اوليه اى تشكيل داده شود.اين كار قبلا تا حد محفلى شده است ولى لازم است در سطح ملى باشد

Posted on Monday, August 26, 2019 at 01:09AM by Registered Commenterافشا | CommentsPost a Comment

PrintView Printer Friendly Version

EmailEmail Article to Friend

Reader Comments

There are no comments for this journal entry. To create a new comment, use the form below.

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>