سفارش سپاه به دانشگاه امام حسين: ۵۰۰۰ شوکر بسازيد
از افشا
همکاری با حکومت ملایی برای سرکوب حقوق ملی ایرانیان نشانه خائن بودن است.راستی چرا برای غذا و دوا و نیازهای دیگر کشور این دانشکاه ها عرضه ندارند
___________________
سفارش سپاه به دانشگاه امام حسين: ۵۰۰۰ شوکر بسازيد
خودنويس: يک منبع موثق به خودنويس گفت يگان ويژه سپاه پاسداران جمهوری اسلامی طی قراردادی با مرکز تحقيقات دانشگاه امام حسين (وابسته به سپاه)، از آنان خواسته تا با تحقيق روی تهيه شوکر، ساخت اين تجهيزات را پس از تاييد در دستور کار قرار دهند. اين منبع افزوده پس از تاييد اين طرح پژوهشي، ساخت اسپريهای شوکر به توليد انبوه رسيده و در حال حاضر قرارداد توليد ۵۰۰۰ عدد از اين شوکرها منعقد شده است.
پس از آنکه جمهوری اسلامی متوجه شد از داخل دانشگاههای کشور، نميتواند برای خود کادر درست کند، تصميم گرفت دانشگاههايی را تاسيس کند تا از بطن آن، نيازهای خود را در زمينههای مختلف علمی و پژوهشی و نيز کادر نيروی انسانی تامين کند.
اولين بار اين آيتالله مهدوی کنی بود که با تاسيس دانشگاه شبانهروزی امام صادق در سال ۱۳۶۴ سعی کرد با بکارگرفتن استادان زبده، برای دولت جمهوری اسلامی مدير تربيت کند. مهدوی کنی در اين راه تاحدی هم موفق بود و بسياری از مديران فعلی جمهوری اسلامی از جمله سعيد جليلي، دبير شورای امنيت ملی دانش آموخته اين دانشگاه هستند.
پس از آن دانشگاه امام حسين در سال ۱۳۶۵ با هدف تامين و تربيت نيروي انساني متخصص و مورد نياز سپاه پاسداران انقلاب اسلامي، و انجام پژوهشهاي علمي مورد نياز نيروها تأسيس شد.
يکی از وظايف اين دانشگاه، همانطور که در اساسنامه آن نيز قيد شده انجام پژوهشهای کاربردی و علمی مورد نياز سپاه است که حالا و پس از انتخابات رياست جمهوری ظاهرا بسيار به کار سپاه آمده است. در اين زمينه يک منبع موثق به خودنويس گفت يگان ويژه سپاه پاسداران جمهوری اسلامی طی قراردادی با مرکز تحقيقات دانشگاه امام حسين (وابسته به سپاه)، از آنان خواسته تا با تحقيق روی تهيه شوکر، ساخت اين تجهيزات را پس از تاييد در دستور کار قرار دهند. اين منبع افزوده پس از تاييد اين طرح پژوهشي، ساخت اسپريهای شوکر به توليد انبوه رسيده و در حال حاضر قرارداد توليد ۵۰۰۰ عدد از اين شوکرها منعقد شده است.
دانشگاه امام حسين در حال حاضر حدود ۸ هزار دانشجوي حضوري و ۲۵ هزار دانشجوي غير حضوري را دارد و دانشکده افسری اين دانشگاه که از سال ۱۳۷۸ به دانشگاه امام حسين اضافه شد، مخصوص افرادی است که گزينش شده و در آينده کادر سپاه خواهند شد.
همچنين داوطلبان دانشگاه امام حسين بايد ضوابط گزينش خاص اين دانشگاه را داشته و در گزينش پذيرش شوند؛ و مهمتر از همه بايد صلاحيت و آمادگى عضويت فعال بسيج را داشته باشند.
چندی پيش آيتالله خامنهای در بازديدی از اين دانشگاه خطاب به دانشجويان و کادر اين دانشگاه گفت «با کمال شجاعت و بدون هيچگونه ترديد و ترسي براي روشن کردن حقيقت و افشاء باطل، بايستيد و تحقيق کنيد و بر آن پاي بفشاريد.»
پس از انتخابات جنجالی رياست جمهوری و حضور معترضان در خيابان، نياز سپاه به تجهيزات لازم برای سرکوب گسترده و خشن مردم ظاهرا کافی نبوده، و از اينرو مقامات نظامی تشخيص دادهاند به جهت جلوگيری از اعتراضاتی که به قول آنان «فتنه تمام شده» است تمهيدات لازم را بينديشند.
در اولين قدم، سپاه اقدام به وارد کردن ماشينهای آبپاش از چين کرد و حالا نيز خبر انعقاد تهيه اين شوکرها منتشر ميشود.
يکی از مقامات نظامی چندی پيش گفته بود استفاده از انواع افشانه و شوکرهای الکتريکی خطرات جانی بسياری را برای فرد به همراه دارد به طوری که اگر فردی به آسم و يا بيماری ديگر مبتلا باشد در صورت استفاده اسپری به نابينايي، تنگی تنفس و بعضاً عوارض جبران ناپذيری که به همراه دارد، دچار می شود.
سرهنگ سيفيان در خصوص عوارض شوکرهای الکتريکی با بيان اينکه شوکرهای الکتريکی در چند ثانيه ۱۸۰۰ ولت برق وارد بدن ميکنند، گفته بود: «با توجه به اينکه هنگام استفاده از اين وسيله، شوک الکتريکی به بدن وارد می شود به همين منظور برای استفاده از شوکر نقاط خاصی در بدن مشخص شده و اگر ندانسته به قسمتی ديگر از بدن شوک وارد گردد فرد به کما می رود.»
گفتنی است در صورت زدن شوکر بر روی افرادی که ناراحتی قلبی دارند و يا قلبشان با باطری کار ميکند، اين امر به مرگ اين افراد منتهی ميشود.
Reader Comments