« در اعلامیه ها بدمکراسی و حقوق بشر هم توجه بکنیم | Main | آواز زیبای یک مرد کرد - آواز سنتی »

دکترای تقلبی یکی از استیضاح کنندگان کردان + سند

 

 

دکترای تقلبی یکی از استیضاح کنندگان کردان + سند


اعتدال : در حالی که سالهاست قرار است وزارت علوم مدارک تحصیلی مقامات و صحت  آنها را بررسی کند، متاسفانه بر اثر محافظه‌کاری این وزارتخانه، برخی افراد همچنان با مدارک تحصیلی تقلبی به سیاست ورزی و ارتزاق نامشروع از بیت‌المال مسلمین مشغولند.
 
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی اعتدال  ، یکی از نمایندگان استانهای غربی کشور که مسئولیت مهمی در یکی از کمیسیون های مجلس دارد ، دارای مدرکی تقلبی و نامعتبر از یکی از دانشگاههای  مجازی آمریکا است.

بنابراین گزارش، طبق گواهینامه شماره 235433 آقای «میم» مدرک دکترای خاص خود را در سال 1386(2007 م)، از دانشگاه آمریکایی "Commonwealth Open University" در رشته اقتصاد دریافت کرده است. این گواهینامه نه تنها به تایید وزارت علوم نرسیده است، بلکه فاقد مهر و هر گونه مشخصاتی است که نشان دهنده مکان و یا هویت این دانشگاه باشد،
 
نکته جالب این است که این نماینده یکی از استیضاح کنندگان مرحوم کردان در مجلس هشتم بود، که به علت ارائه مدرکی از همین جنس، از سوی نمایندگان بازخواست و در نهایت برکنار شد.
 
همچنین این نماینده در سایت شخصی خود  و در تبلیغات انتخاباتی و ... خود را دارای مدرک دکترای اقتصاد از دانشگاه آکسفورد لندن معرفی می کند.
 
هر چند "مدارک علمی غیر معتبر" برخی افراد در برخی از کشورها برای ارتقاء موقعیت سیاسی، اجتماعی و اقتصادی خود به آن دست می‌زنند، اما در همین کشورها قوانین سختگیرانه‌ای وضع شده است تا قضات با استناد به آنها با صدور مجازات های سنگین برای جاعلان مدارک علمی و دانشگاهی، تا حد امکان محیط علمی را از این‌گونه کلاهبرداری‌هایی پاک نگه دارند.
 
در ایران نیز مطابق ماده 527 قانون مجازات اسلامی، هرکس مدارک اشتغال به تحصیل یا فارغ التحصیلی یا تاییدیه یا ریز نمرات تحصیلی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی‌ و تحقیقاتی داخل یا خارج از کشور یا ارزشنامه‌های تحصیلات‌خارجی را جعل کند یا با علم به جعلی بودن آن را مورد استفاده قراردهد علاوه برجبران خسارت‌، به حبس از یک تا سه سال محکوم‌خواهد شد.
 
اما اینکه چرا این مدارک هنوز مورد استفاده قرار می‌گیرند و برخی از افراد با استناد به آنها بر سمتهایی خارج از توان خود تکیه می‌زنند، مساله‌ای است که باید مقصر آن را نه در دستگاه قضا، بلکه در دستگاه اجرایی کشور و به خصوص وزارت علوم جستجو کرد و باید پرسید مسئولین این وزارتخانه چرا از معرفی متخلفین به مراجع قضایی خودداری می‌کنند؟ تا کی مردم باید هزینه اهمال مدیران و سوءاستفاده برخی متقلبین را از جیب خود بپردازند؟

 

Posted on Saturday, November 19, 2011 at 08:22PM by Registered Commenterافشا | CommentsPost a Comment

PrintView Printer Friendly Version

EmailEmail Article to Friend

Reader Comments

There are no comments for this journal entry. To create a new comment, use the form below.

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>