« واقعیاتی در باره محمد رضا شاه1320-1357 | Main | عدم خشونت و بخشش سیاسی در کجا و چگونه میتواند موثر باشد »

دیکتاتوری تا حد نقص قانون اساسی سکه رایج حکومتهای دلال تولیدان خارجی از رضا شاه تا خامنه ای

از افشا


دیکتاتوری تا حد نقص قانون اساسی سکه رایج حکومتهای دلال تولیدان خارجی از رضا شاه تا خامنه ای
واضحا میدانیم که اقتصاد ایران یک اقتصاد تک محصولی نفتی است و ضد تولیدی هم میباشد یعنی دلالی است حاکمیت ایران در قرن اخیر یعنی رژیم های شاه و ملا در خدمت بیګانګان بوده اند زیرا سیاستهای  ضد تولیدی را بنفع بیګانګان دنبال کرده اند و دلال تولیدات بیګانه شده اند و از این طریق سرنوشت خودشان را با سرنوشت غرب ګره زده اند  این هم سویی را نمیتوان با شعار و فریب مردمان سرېوش ګذاشت در این رابطه ګزارش زیر را بخوانید


 

ظرف سه ماه گذشته ۱۹۵ هزار نفر در ايران بيکار شده‌اند.

صدای آلمان: در همايش ,بررسی بحران مالی جهان و تاثير آن بر اقتصاد ايران, اعلام شد ظرف سه ماه گذشته ۱۹۵ هزار نفر در کشور بيکار شده‌اند. در اين همايش نمايندگان بخش خصوصی از عدم ارائه بسته حمايت از توليد ملی از سوی دولت انتقاد کردند.
بهمن 1387

 

______________

خودکفايی پايدار بنزين غيرممکن است:مجلس، بي‌خبر از قراردادهای بزرگ نفتی
صدای آلمان : احمدي‌نژاد در دوره رياست‌جمهوری خود تاکيد کرده بود که برای خودکفايی ايران در زمينه توليد بنزين، ۶ پالايشگاه جديد ساخته خواهد شد. پالايشگاه ستاره خليج فارس قرار بود مهم‌ترين آن‌ها باشد. اما گسترش تحريم‌های بين‌المللی مانع تحقق اين طرح‌ها شد.

رئيس کميسيون انرژی مجلس خودکفايی پايدار ايران در زمينه توليد بنزين را غير ممکن و در درازمدت زيانبار دانست. وزير نفت ايران به تازگی اعلام کرده بود که کشور به مرز خودکفايی رسيده و به زودی صادرکننده بنزين خواهد شد.

مسعود ميرکاظمی وزير نفت دولت دهم، روز ۱۴ شهريور امسال، در آستانه "هفته دفاع مقدس" در پيامی اعلام کرده بود که جمهوری اسلامی در زمينه توليد بنزين به مرز خودکفايی رسيده است. وی همچنين وعده داده بود که ايران در آينده نزديک عنوان صادرکننده بنزين به ساير کشورها را نيز کسب خواهد کرد.

خودکفايی به کدام قيمت؟

سه هفته پس از طرح اظهارات غيرمنتظره وزير نفت، حميدرضا کاتوزيان، رئيس اصول‌گرای کميسيون انرژی مجلس شورای اسلامي، در يک کنفرانس خبری اعلام کرد: «خودکفايی بنزين قابل تقدير است، اما امکان ادامه ندارد.»

کاتوزيان در اين مورد توضيح داد: «هزينه تمام شده برای هر ليتر بنزين، از بهای بنزين سبد خليج فارس که در بنادر جنوب تخليه مي‌شود خيلی بيشتر است. از طرف ديگر، بخش‌هايی از پتروشيمی که با هدف خودکفايی در توليد بنزين مورد استفاده قرار مي‌گيرد، دچار مشکل تعمير و نگهداري، فرسودگی و کمبود منابع مي‌شوند.»

به گفته رئيس کميسيون انرژی مجلس شورای اسلامي، مراکز پتروشيمی از قبل تعهداتی برای توليد برخی محصولات دارند که بايد بتوانند به آن عمل کنند. اما استفاده از مجتمع‌های پتروشيمی برای توليد بنزين، مانع از اجرای اين تعهدات مي‌شود.

توقف ساخت پالايشگاه‌ها

بر اساس اظهارات حميدرضا کاتوزيان در کنفرانس خبری روز دوشنبه ۴ مهر، کميسيون انرژی قبلا از دولت خواسته بود که در مورد بهينه‌سازی پالايشگاه‌های موجود اقدام کند و به ساخت پالايشگاه‌های جديدی مثل پالايشگاه ‌ستاره خليج فارس سرعت ببخشد.

بسياری از کارشناسان اقتصادی در ايران معتقدند که اختصاص دادن مجتمع‌های پتروشيمی به توليد بنزين، سبب کاهش درآمد ايران از طريق صدور توليدات پتروشيمی مي‌شود. مصنوعات پتروشيمي، پس از نفت، دومين رقم مهم صادرات ايران را تشکيل مي‌دهند. درآمد ايران از اين محل سال‌گذشته حدود ۷ ميليارد دلار بوده است.

مجلس، بي‌خبر از قراردادهای بزرگ نفتی

دولت دهم نه تنها به خاطر سوء مديريت صنايع نفت و گاز و پتروشيمی مورد انتقاد است، بلکه بارها متهم شده که قراردادهای نفت و گاز را بدون آگاهی مجلس امضا کرده است.

رئيس کميسيون انرژی مجلس شورای اسلامي، با تاييد اين مطلب به خبرنگاران گفته است:«به صراحت مي‌گويم که در مورد قراردادهای نفتی و گازی چيزی به مجلس گفته نمي‌شود. ممکن است مردم بپرسند چرا با دولت برخورد نمي‌کنيد؟ در حالی که ما فقط مي‌توانيم تذکر بدهيم، سئوال و استيضاح کنيم.»

کاتوزيان عقد قراردادهای نفت و گاز را بدون تصويب مجلس، نقض قانون اساسی دانسته و از مردم ايران خواسته است که در جريان اين تخلفات قرار بگيرند تا اگر مجلس خواست اقدامات جدي‌تری انجام بدهد، بدانند دليل آن چيست.



جواد طالعی

تحريريه: بهمن مهرداد

5 مهر 1389    18:18

Posted on Monday, September 27, 2010 at 02:21PM by Registered Commenterافشا | CommentsPost a Comment

PrintView Printer Friendly Version

EmailEmail Article to Friend

Reader Comments

There are no comments for this journal entry. To create a new comment, use the form below.

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>