در رابطه با ,جرايم رايانه ای گفته شد: هکرهای ايرانی در ميان برترينهای دنيا
درزمينه چينی در رابطه با ,جرايم رايانه ای گفته شد: هکرهای ايرانی در ميان برترينهای دنيا
بخشی از گزارش خبرگزاری مهر در مورد جرايم رايانه ای
... کارشناسان کشور با توجه به پايين بودن ضريب امنيتی سايتهای دولتی و خصوصی ابراز نگرانی کردند.
آنها با استناد به آمارهای جرائم رايانه ای از کشف حدود 67 مورد مشکوک جرم رايانه ای توسط گشتهای اينترنتی در سال گذشته خبر داده و اعلام کردند که سهم سايتهای دولتی از نفوذ غيرمجاز اينترنتی در سال 87 ، 31 درصد و سايتهای غيردولتی 69 درصد است. اين متخصصان نسبت به نفوذ هکرها به اطلاعات هشدار داده اند.
توسعه خدمات الکترونيکی در غياب امنيت اطلاعات
- دانشجويان با نفوذ به سايت دانشگاه پيام نور، توانستند نمره های خود را تغيير دهند.اين موضوع باعث واکنش وزارت علوم برای امن کردن سايت های دانشگاهی شد. البته بعدها گفته شد اين خبر کذب بوده اما می تواند زنگ خبر باشد.
- سايت يکی از بانکهای کشور توسط گروه ISCN هک شد. اين گروه با قرار دادن صفحه index.htm در شاخه اصلی سايت امکان دسترسی کاربران به صفحات بانک را مسدود کردند.
- سايت ماهنامه دنيای کامپيوتر و ارتباطات دستکاری شد. کاربران با مراجعه به سايت ماهنامه به آدرس www.ccwmagazine.com با پيغامی مبنی بر هک شدن سايت روبرو شدند که مانع دسترسی به صفحات اين سايت ميشد.هکر يا هکرها، خود را با نام ,گروه مافيا, معرفی کردند.
- سازمان فضايی ايران به آدرس اينترنتی http://www.isa.ir توسط يک گروه هکری از ايران به نام Persian Boys مورد حمله قرار گرفت.
اينها تنها بخشی از اخبار حملات سايبری است که با عناوينی چون جنگ سايبری و هک از آن ياد می شود. تولد اين مولود ناميمون زمانی علنی شد که دالايی لاما رهبر معنوی تبتی ها از گروهی از محققان دانشگاه کانادا خواست تا علل بد کار کردن کامپيوترهای اين دفتر را بررسی کنند. هيچ کس فکر نمی کرد اين بررسی ساده به کشف بزرگترين شبکه جاسوسی کامپيوتری تاريخ منجر شود. در اين بررسيها نه تنها شواهدی دال بر رسوخ ويروسهای جاسوسی به کامپيوترهای دفتر دالايی لاما به دست آمد بلکه تيم تحقيق موفق به شناسايی شبکه ای شد که بيش از هزار و 300 کامپيوتر در ادارات دولتی و مراکز تحقيقاتی در 103 کشور را تحت کنترل خود درآورده بودند.
اين عمليات گسترده جاسوسی در سال 2004 ميلادی و با ارسال نامه های الکترونيک ناشناخته و مبهم برای برخی نهادها شکل گرفت. نامه های الکترونيک ارسالی حاوی فايلهای اجرايی بودند که بلافاصله پس از باز شدن نامه به سيستم عامل کامپيوتر هدف رسوخ کرده و احتمال نفوذ سهل و آسان هکرها به آن را فراهم می آورد.
نفوذ در شبکه های اطلاعاتی منحصر به اين گروه نبود بلکه در ساير کشورها از جمله ايران فعاليتهايی در زمينه هک سايتها آغاز شد و برای آشنا کردن دنيا با موفقيتهای اين گروهها، سايتی به نام Zone-h راه اندازی شد.
با راه اندازی اين سايت کليه سايتهايی که در اينترنت مورد حمله قرار می گيرند توسط اين سايت رديابی و بررسی می شوند و فهرست پايگاههای hack شده در اين سايت قرار می گيرند.
طبق آمارهای ارائه شده در اين سايت 7 تيم از ۵۰ تيم برتر دنيا، تيمهای ايرانی هستند که توانستند به برخی از سايتهای دولتی و غير دولتی نفوذ کنند.
Reader Comments