سرتيپ نقدی کيست؟
.سرتيپ نقدی کيست؟
دريافت با ای - ميل
از عراق رانده اي، که تا قلب سپاه پيش رفته!
حزب بعث يکی از پيچيده ترين و اطلاعاتی ترين احزاب خاورميانه است که در زمينه های جاسوسي، پيشرفتهای زيادی داشته و هدف اصلی آنها نفوذ در ارکان امنيتی دشمنانشان می باشد. محمدرضا ثمانی (معروف به نقدی) در سال 1358 بعنوان معاود عراقی که ظاهراً توسط صدام از عراق اخراج شده بود از مرز ايران عبور و در شهر نقده سکنی گزيد. وی چند ماه بعد به تشکيلات مجلس اعلای عراق که يک گروه شيعی ساخته سيستم اطلاعاتی ايران بود پيوست و بعنوان مسئول دفتر جذب اين گروه عراقی در اروميه، شروع به فعاليت نمود.
از نظر اداره اطلاعات اروميه وی فردی مشکوک ارزيابی شده و بطور کامل تحت نظر قرار می گيرد. در جريان اين مراقبت ها روشن می شود که وی هر روز مدت نيم ساعت در مکانی خلوت و به دور از چشم ديگران به شکنجه خود می پردازد. وی با شلاق به بدن خود می کوبيد و از درد بخود می پيچيد. اين رفتار مازوخيستی مورد توجه قرار گرفته و نقدی برای توضيح اين رفتارش احضار می شود. وی از اينکه تحت نظر بوده بسيار وحشت زده شده و دليل شکنجه خود با شلاق و کابل را خودسازی انقلابی عنوان می کند. ارزيابی مأمور اطلاعاتی پرونده وی اين بوده که اين رفتار بيشتر شبيه رفتار جاسوسانی است که می ترسند لو بروند و برای همين با شکنجه کردن خود، آمادگی لازم برای دستگيری و زير شکنجه قرار گرفتن را تمرين می کنند.
يکسال بعد، يکی از فرماندهان رده بالای حزب دمکرات ايران خود را در شهر سردشت تسليم نموده و در بازجويی های اوليه پرده از اسرار مهمی بر می دارد. وی از وجود يک شبکه جاسوسی حزب بعث عراق در ايران صحبت می کند و بدون اينکه نام جاسوسان نفوذی را بداند به موقعيت آنها اشاره می نمايد و مسئول دفتر مجلس اعلای عراق در اروميه را بعنوان يکی از جاسوسان مسلم استخبارات عراق معرفی می کند. بدليل اهميت اطلاعات وي، قرارگاه حمزه در اروميه دستور می دهد که بازجويی متوقف و اين فرمانده عاليرتبه حزب دموکرات به اروميه منتقل شود. در اين فاصله نقدی بلافاصله بطور موقت بازداشت شده و تحت نظر قرار می گيرد.
بطرز عجيبي، فرمانده عاليرتبه حزب دموکرات در حين انتقال به اروميه، در مکانی که به هيچ وجه انتظار نمی رفته بهمراه اسکورت همراهش همگی در يک کمين کشته می شوند. تيمی مامور تحقيق در مورد اين کمين شده و در گزارش خود از منطقه ای که حمله انجام شده و سرعت عمل و کشته شدن کليه افراد بطور غافلگيرانه، ابراز تعجب می کند. مشخص بوده که هيچيک از افراد اسکورت فرصت استفاده از اسلحه خود را پيدا نکرده و باصلاح کاملاً غافلگير شده و همگی از فاصله ای بسيار نزديک مورد اصابت قرار گرفته اند. تيم تحقيق در گزارش خود می نويسد که احتمالاً مهاجمين ملبس به يونيفورم نيروهای خودی و سوار بر خودروی نظامی بوده اند که توانسته اند تا اين اندازه نزديک شده و افراد اسکورت را غافلگير نمايند.
اسرار اين فرمانده عالی حزب دموکرات در خاک دفن شد، ولی فردی که بازجويی اوليه را انجام داده بود گزارش دقيق تری از شنيده های خود نوشت و تأکيد نمود که اطمينان دارد محمدرضا ثمانی با اسم مستعار "شمس"، جاسوس حزب بعث عراق است. نويسنده اين گزارش نيز 8 ماه بعد در کردستان کشته می شود.
محمدرضا نقدی با اعمال نفوذی که از تهران بعمل می آيد آزاد شده و اروميه را ترک می نمايد. وی مدتی بعد بطور چراغ خاموش سر از لشگر بدر (متعلق به مجلس اعلای عراق) درآورده و در آنجا مشغول بکار می شود. وی فقط در امور ستادی فعاليت نموده و هرگز در هيچ عملياتی در جنگ شرکت نمی کند.
بعد از اتمام جنگ وی به نيروی قدس سپاه منتقل شده و مدتی بعد با شروع جنگ در يوگوسلاوی سابق وی بعنوان فرمانده پاسداران سپاه قدس به , بوسنی و هرزگوين , اعزام و تاپايان بحران در آن منطقه باقی می ماند.
در سال 1371 با حکم رهبر وی درجه سرتيپی گرفته و به فرماندهی حفاظت اطلاعات ناجا منصوب شد. وزارت اطلاعات مخالفت شديد خود را با انتصاب يک فرد عراقی الاصل که مشکوک به بعثی بودن است را به اطلاع رهبری رسانيد که مورد توجه قرار نگرفت. وی در اين سمت با هماهنگی محسنی اژه ای رئيس دادگاه ويژه روحانيت، انتقام حمايت از اصلاح طلبان را از کرباسچی شهردار وقت تهران گرفته و وی و بيش از 164 شهردار، مدير کارمند ارشد و ميانی شهرداری تهران را بازداشت نموده و تحت شکنجه های وحشيانه قرار داده و آنها را با پرونده های ساختگی راهی دادگاه نموده و محسنی اژه ای در مقام قاضی اين دادگاه کرباسچی و همکاران وی را به زندان محکوم می نمايد.
در سال 1382 وزارت اطلاعات با کشف باند "کبير" برياست نقدی وی را بمدت دو ماه و نيم بازداشت و پرونده وی و همدستانش را تحويل دادگاه نظامی نمود و جلسات اوليه محاکمه برگزار ولی پس از روی کار آمدن احمدی نژاد با درخواست فرمانده سپاه و بدستور رهبر، روند رسيدگی به اين پرونده متوقف شد و استدلال هم اين بود که اين پرونده توسط وزارت اطلاعات دوران خاتمی تشکيل شده و با توجه به نقش کليدی نقدی در پرونده کرباسچي، هر گونه محکوميت وی يک پيروزی برای اصلاح طلبان خواهد بود. نقدی مجدداً با حکم رهبر يک سمت تشريفاتی در نيروهای مسلح يافت تا در سايه برای روز مبادا باقی بماند.
پس از تصميم رهبر برای برکناری طائب از فرماندهی بسيج، فرمانده سپاه سه نفر را برای جانشينی وی به رهبر پيشنهاد می دهد که در کمال ناباوري، رهبر نفر چهارمی را خود برای اين سمت مهم در نظر می گيرد، يک بعثی بنام سردار محمدرضا نقدی
نوزدهم مهر 1388
نقدی هم چنین باندی برای دزدی و آدم کشی تشکیل داده است و در این مورد هم پرونده دارد
شاید بکار گیری وی برای دزدی بیشتر است
Reader Comments