اعلام حقوق «سربازان جنگ نرم» جمهوری اسلامی در فضای مجازی فارسی زبان منجر به بروز تنشهایی میان فعالان حزباللهی و ارزشی شده است.
روز گذشته (جمعه نهم دی) پس از آنکه یکی از کاربران روحانی شبکه اجتماعی «فرندفید» اعلام کرد «سربازان جنگ نرم» برای هر ساعت فعالیت «هفت هزار تومان حقوق» دریافت میکنند٬ تنشها میان کاربران یادشده در اینترنت افزایش یافت.
برخی کاربران حزباللهی در شبکه اجتماعی «فرندفید» با انتقاد از نحوه فعالیت «سربازان جنگ نرم» در اینترنت آنها را به خاطر دریافت این حقوق «حرامخوار» خواندند.
گروهی دیگر از کاربران نیز از انتشار این موضوع در عرصه عمومی انتقاد کردند که در نهایت پس از جدالهای لفظی٬ تمام پستها و نظرات مربوط به این موضوع از اینترنت پاک شد.
این تنش در شرایطی رخ داد که چندی پیش سایت محافظهکار «جهاد مجازی» افشاگریهایی درباره عملکرد «سربازان جنگ نرم» کرده بود.
«سربازان جنگ نرم» که عموم آنها با نام مستعار در فضای مجازی فارسی زبان فعالیت میکنند حدود دو سال است که فعالیت خود را آغاز کردهاند.
این افراد با دریافت بودجههای قابل توجه از سپاه٬ بسیج و ارگانهای دولتی اقدام به راهاندازی پروژههای مختلفی با عنوان «جنگ نرم» در فضای مجازی فارسی زبان میکنند
http://efsha.squarespace.com/blog/2011/12/19/420822746777.html
________________
در ابتدا ملایان با تاسیس سایتهای مشابه مثلا بجای
gooya.com
gooyaa.com
ولی بنظرم بعدا از
a
اضافی در سایتهای دیگر هم استفاده کردند مثل
andishehaa.com
همچنین سایتهایی بوده است که فضای صد در صد مذهبی داشته است که احتیاج به پوشش هم نداشته است.البته ایادی و عوامل ملایی در سایتهای مختلف فعالیتها داشته اند و ملایان هیچ گاه در این فضا بدون دحالتگری نبوده اند.اکنون که ارتش سایبری هم تشکیل داده اند و جنگهای سایبری هم میکنند که در مجموع فعالیتهای سایبری برای دولتها امروزه بسیار ضروری و اجتناب ناپذیر شده است ولی ملایان که خود را از جهت نظامی و تبلیغاتی و سیاسی در خطر میبینند در این وادی خیلی زیاد
سرمایه گذاری کرده اند
آیا عوامل ملایی در اینترنت حضور ندارند؟
http://efsha.squarespace.com/blog/2011/1/15/898165309818.html
___________________________________
یک میلیارد دلار سرمایه گذاری ایران روی “سایبر تروریسم” موجب نگرانی جهانیان شد
حکومت اسلامی ایران بیش از یک میلیارد دلار بر روی پروژه های مربوط به نبرد سایبری سرمایه گذاری کرده است؛ و این در حالی است که اوضاع اقتصادی و معیشتی بسیاری از ایرانیان به شدت وخیم است و میلیون ها تن در ایران زیر خط فقر مطلق زندگی می کنند.
... در پی پخش گزارشی از یک شبکه تلویزیونی اسپانیایی زبان در هفته گذشته که در آن تصاویری از یک نشست محرمانه دیپلمات های ایرانی و ونزوئلایی پخش شد که در آن، گروهی از کارشناسان درباره یک حمله سایبری به ایالات متحده برای دیپلمات ها توضیح می دادند، روزنامه اسرائیلی “جروزالم پست”، در شماره امروز خود از سرمایه گذاری عظیم حکومت ایران برای حمله سایبری به ایالات متحده و اسرائیل خبر داد؛ سرمایه گذاری که مبلغ آن به بیش از یک میلیارد دلار می رسد و بخش اعظم آن، برای مزدور کردن متخصصان کامپیوتری و توسعه دادن نرم افزارهای جدید هزینه شده است.
در واکنش به این اقدامات حکومت ایران، دولت اسرائیل نیز به تازگی یک نیروی ویژه را پایه گذاری کرده که وظیفه اعضای آن، مقابله با حملات سایبری است.
ارتش دفاعی اسرائیل نیز به تازگی واحدی را تأسیس کرده که وظیفه اعضای آن، توسعه توان دفاعی اسرائیل در برابر حملات سایبری و همچنین – در صورت لزوم – افزایش توان تهاجم سایبری اسرائیل است.
اما خبر سرمایه گذاری عظیم جمهوری اسلامی در زمینه نبرد سایبری در حالی منتشر می شود که کامپیوترهای تأسیسات اتمی و نظامی ایران، خود در ماه های اخیر هدف دستکم دو ویروس بسیار مخرب قرار گرفته اند.
همزمان، مدیر کمپانی معظم گوگل، صاحب محبوب ترین موتور جستجوی اینترنتی در جهان نیز گفت که حکومت اسلامی ایران یک “تهدید جدی” برای امنیت سایبری جهان است.
آقای اریک اشمیت با اشاره به اینکه حکومت ایران اخیراً با “هک هوشمندانه” توانسته است کنترل تبادل اطلاعات در اینترنت را حتی در دانمارک به دست بگیرد، ابراز عقیده کرد که همه این اقدامات رژیم اسلامی “آزمایشی” هستند و حکومت قصد دارد بدین وسیله، توان خود را در زمینه رهگیری اطلاعات رد و بدل شده در اینترنت بسنجد.
حکومت ایران از چندی پیش گروهی ویژه را با عنوان “ارتش سایبری” تدارک دیده که تنها هدف آنها، مدیریت جنگ سایبری و همچنین رهگیری کاربران ایرانی اینترنت و جاسوسی درباره آنها است