خبرگزاری هرانا - گزارشها حاکی از آن است که با گذشت یک ماه از برگزاری دادگاه وحید اصغری در شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب، حکم اعدام این فعال سایبری، صادر و به وی ابلاغ گردید.
به گزارش خبرگزاری دیدبان حقوق بشر کردستان، وحید اصغری، ۲۵ ساله که در تاریخ ۸۷/۷/۱۳ توسط مامورين لباس شخصی سپاه بازداشت شد، از سوی شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب، به ریاست قاضی صلواتی محکوم به اعدام شده است.
در اسفند ماه ۸۷ شبکه سایبری سپاه پاسداران خبر بازداشت وحید اصغری و چند تن دیگر را به اتهام مدیریت سایتهای که مخالف دین اسلام عنوان شده بود؛ اعلام کرد.
وحید اصغری همراه دیگر متهمان پرونده در طول دوره بازداشت متحمل فشارهای جسمی و روحی فراوانی شده و مجبور به اعترافات تلویزیونی علیه خود شده بود. این اعترافات در حالی در شبکههای تلویزیونی پخش شده بود که هنوز این متهمان در هیچ دادگاهی محاکمه نشده بودند.
خبر دوم
مرگ مشکوک 5 زن زندانی در زندان قرچک ورامين
بنابه گزارشات رسيده "به فعالين حقوق بشر و دمکراسی در ايران" در طی دو شب گذشته 5 زن زندانی در زندان قرچک ورامين محل بازداشت زنان زندانی استان تهران به طرز مشکوکی در گذشتند.
در طی شبهای پنجشنبه 15 دی ماه و جمعه 16 دی ماه در سالنهای 4 و 5 زندان قرچک ورامين که در حال حاضر محل بازداشت تمامی زنان زندانی استان تهران می باشد ، 5 زن زندانی به طرز مشکوکی در گذشتند.
در هر دو حالت ، وضعيت جسمی اين زنان زندانی در طی ساعتهای شب به وخامت می گرايد، عليرغم تلاشهای همبنديانشان برای انتقال آنها به بهداری زندان ، بهداری زندان از پذيرش و درمان آنها خوداری می کند و عدم پذيرش و رسيدگی به موقع، منجر به مرگ آنها می شود.
بهداری زندان، از درمان و نجات جان زنان زندانی که در اثر فشارهای طاقت فرسا و غير انسانی حاکم بر زندان اقدام به خودکشی می کنند خوداری می کند که اکثرا منجر به مرگ آنها می شود.
اسامی زنان زندانی که در طی 2 شب گذشته درگذشتند عبارتند از:
1-فاطمه محمد نيا 28 ساله ،از سالن 4 زندان قرچک ورامين
2- شادی نيکخو 22 ساله ،از سالن 5 زندان قرچک ورامين
3- فتانه عبدلی 40 ساله، از سالن 5 قرچک ورامين
4- سحر سليمانی 21 ساله ،از سالن 5 زندان قرچک ورامين
5- مريم قدس 30 ساله ،از سالن 5 زندان قرچک ورامين
فعالين حقوق بشر و دمکراسی در ايران،مرگ مشکوک اين تعداد از زنان زندانی تنها در طی 2 شب و عدم پذيرش بهداری زندان که منجر به مرگ آنها شد را محکوم می کند و از کميسر عالی حقوق بشر و ساير مراجع بين المللی خواستار ارجاع پرونده جنايت عليه بشريت رژيم ولی فقيه علی خامنه ای به شورای امنيت سازمان ملل متحد جهت گرفتن تصميمات لازم اجرا می باشد.
فعالين حقوق بشر و دمکراسی در ايران
17 دی 1390 برابر با 07 ژانويه 2012
17 دی 1390 14:36
خبر سوم
سهراب رزاقی، فعال مدنی و استاد سابق دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبایی، بهطور غیابی به «۲۰ سال زندان و پرداخت ۵۵۰ هزار یورو جریمه نقدی» محکوم شده است.
به گزارش کمپین بینالمللی حقوق بشر در ایران سهراب رزاقی که مدیریت مؤسسه غیردولتی «کنشگران داوطلب» در ایران را برعهده داشت و اینک در هلند به سر میبرد این حکم را «شدیدترین و غیرانسانیترین» حکم صادر شده برای فعالیت مدنی در ایران خواند.سهراب رزاقی آبان ماه سال ۸۶ توسط نیروهای امنیتی دستگیر و به بند ۲۰۹ زندان اوین منتقل شد اما یک ماه بعد با وثیقه ۲۰۰ میلیون تومانی آزاد شد.براساس کیفرخواست دادگاه انقلاب، مؤسسه کنشگران داوطلب به «تشکیل گروه برای براندازی رژیم و اقدام علیه امنیت ملی، نگهداری اطلاعات محرمانه برای دراختیار گذاشتن به بیگانگان، تبانی به منظور براندازی و اقدام علیه امنیت ملی و دریافت پول از سازمانهای بینالمللی» متهم شده است.درجریان محاکمه بازداشت شدگان پس از انتخابات نیز نام سهراب رزاقی در کیفرخواست گروهی متهمان مطرح شد اما او در دادگاه حاضر نشد و از ایران خارج شد.حکم زندان و جریمه آقای رزاقی دو ماه پس از انتشار بیانیه فعالان حقوق بشر در محکومیت حکم اعدام کشیش ایرانی اعلام شده است.سهراب رزاقی ازجمله ۱۴ فعال سیاسی است که مهرماه سال جاری با انتشار بیانیهای حکم اعدام یوسف ندرخانی به جرم گرویدن به دین مسیحیت را محکوم کردند و این تصمیم دستگاه قضائی ایران را «خشونتآمیز، غیرانسانی، ناعادلانه و مصداق نقض حقوق بشر و کرامت انسانی» برشمردند.