حمله سليمی نمين به جاسبی: به خيلی از مديران ازجمله قاضی مرتضوی دکترا داده است،/حتما محاکمه ميشود 
Saturday, January 14, 2012 at 08:19PM
افشا

حمله سليمی نمين به جاسبی: به خيلی از مديران ازجمله قاضی مرتضوی دکترا داده است،/حتما محاکمه ميشود
مهر
مدير دفتر مطالعات و تدوين تاريخ ايران با اشاره به جزئيات برخی تخلفات رئيس دانشگاه آزاد اسلامی در زمان رياست 29 ساله اش در اين دانشگاه به افرادی اشاره کرد که در زمان جاسبی درس نخوانده دکتر شدند.


عباس سليمی نمين در گفتگوی مشروح خود با خبرنگار مهر به برخی تخلفات عبدالله جاسبی در زمان رياستش بر دانشگاه آزاد اسلامی اشاره کرد.

نامه جاسبی به قوای سه گانه

وی با بر شمردن تخلفات مديريتي، اجتماعي، سياسي، فرهنگی و اقتصادی جاسبی در دانشگاه آزاد اسلامی به تخلف مديريتی رئيس اين دانشگاه اشاره کرد و گفت: برخی اقدامات جاسبی از جانب استادان و دانشجويان دانشگاه آزاد قابل تقدير است اما بعضی فعاليتهای وی در بخش پنهان اين دانشگاه از جمله تخلفات مديريتی در نظام قابل توجه است. وی برای کمرنگ کردن نظارت قانون بر خود مراودات ناسالمی را شکل داد.

سليمی نمين ادامه داد: اين تخلفات در سالهای نخست انقلاب که کمتر کسی به خود جرات می داد وارد معامله گری و دنيا گرايی شود به گونه ای بود که در آن سالها مديران کشور را وارد فضای دنيا گرايی کرد. در ابتدای امر به وزارتخانه ها و مراکز مختلف قوای سه گانه نامه می نوشت که مديران اين دستگاهها در دانشگاه آزاد اسلامی ارتقا علمی يابند.

درس نخوانده هايی که در دانشگاه آزاد دکتر شدند

به گفته اين استاد دانشگاه، در اين وادی عده ای دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی می شدند و به علت مشغله های فراوانی که داشتند از جاسبی اجازه معافيت حضور در کلاس به ازای دادن برخی امتيازات به وی دريافت می کردند. حتی در دوران رياست جاسبي، برخی نمايندگان مجلس يک باره از مدرک ديپلم به دکتری نائل شدند.

سليمی نمين با ذکر يک مثال ديگر در خصوص کسب مدرک دکتری در رشته های حساس از جمله قضاوت از سوی برخی قضات همانند سعيد مرتضوی در دانشگاه آزاد اسلامی اظهار داشت: قاضی مرتضوی به حد ظاهر در دانشگاه آزاد درس خواند و دکتری گرفت. اما آيا اين شخص واقعاً درس خواند که جای سوال دارد. وقتی خدمات قاضی مرتضوی به جاسبی را بررسی می کنيم، به اين نتيجه می رسيم که اين شخص نه تنها درسی نخوانده بلکه امتيازات زيادی هم دريافت کرده است.

وی ادامه داد: پرونده هايی مشاهده شده که قاضی مرتضوی در آن به جاسبی خدمات تاسف آوری ارائه داده است. يکی از اين خدمات گم کردن پرونده فروش چندساله سوالات کنکور پزشکی دانشگاه آزاد بود. نتيجه اين شد که عده ای بدون دريافت مدرک پزشکی با جان مردم بازی کردند که از خدمات قاضی مرتضوی به جاسبی محسوب می شود.

ابزار شدن نقل و انتقالات در دانشگاه آزاد

مدير دفتر مطالعات و تدوين تاريخ ايران در بخش ديگر سخنان خود با بيان اينکه در دانشگاه آزاد اسلامی نقل و انتقالات تبديل به ابزار شده است به مهر گفت: يکسری سواء ستفاده ها با استفاده از اين نقل و انتقالات در حال شکل گيری است و هر نوع نقل و انتقال بايد از طريق نامه يک نماينده مجلس يا مقام عالی رتبه اداری به جاسبی اعلام تا امکان انتقال دانشجو به مکان مورد نظرش فراهم شود که همين امر منجر به نوعی تبعيض اجتماعی شده است.

دانشگاه آزاد يکی از بزرگترين کانونهای زمين خواری در کشور

سليمی نمين در ادامه گفتگوی خود با اشاره به برخی جزئيات زمين خواری در دانشگاه آزاد اسلامي، اظهار داشت: رئيس دانشگاه آزاد نه تنها زمين را از اموال عمومی می گرفت بلکه می توانست سطح آن زمين را ارتقا دهد، بدين معنا که زمين کشاورزی را تبديل به زمين مسکونی می کرد و منجر به افزايش بهای همين زمين می شد.

وی با اشاره به يک نمونه از تخلفات زمين خواری در دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: با بررسی شکايات واصله از سوی مردم شمال، نتيجه گرفته شد که زمين اهالی شمال در اختيار دانشگاه آزاد قرار داده شده اما هيچ دانشگاهی ساخته نشده است.

کلاهبرداری 400 ميليارد تومانی همکار جاسبی

اين استاد گروه تاريخ دانشگاه به يکی از مهمترين تخلفات زمين خواری در دانشگاه آزاد اسلامی اشاره کرد و به مهر گفت: يکی از مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی که وارد حوزه اقتصادی اين دانشگاه شده بود در سال 87 به کمک جاسبی در دوبی سميناری برگزار کرد و جاسبی از ايرانيان شاغل مقيم دبی که عمدتاً مردم استان فارس در آن زندگی می کنند خواست تا برای طرح " دانشگاه بين المللی" سرمايه گذاری کنند که سود فراوانی به همراه خواهد داشت.

به گفته سليمی نمين، حدود 400 ميليارد تومان در سال 87 جمع آوری شد و مدتی به مردم سود تعلق می گرفت، اما اين مسئول دانشگاه آزاد به يک باره ناپديد شد و مردم که سرگردان شده بودند از وی شکايت کردند. مدتی بعد دانشگاه آزاديها مردم را تهديد کردند که به علت دريافت سود کلان پول خود حق شکايت ندارند.

وی تاکيد کرد که مردم به اعتبار جاسبي، پول را به کارگزار وی داده بودند و حتی با آنکه اين شخص در سال 88 دستگير شد اما مشخص نشد که بر سر او چه آمد.

مفاسد در دانشگاه آزاد عديده است

مدير دفتر مطالعات و تدوين تاريخ ايران که اعتقاد دارد مفاسد در دانشگاه آزاد اسلامی عديده است در بخش ديگر سخنان خود گفت: عديده بودن مفاسد در دانشگاه آزاد اسلامی طبيعی ست زيرا هنگامی که تريلياردها تومان در يک جا جمع باشد و هيچ قانونی بر آن حاکم نباشد معلوم است که فساد ايجاد می شود.

جاسبی حتماً محاکمه می شود

سليمی نمين با اشاره به محاکمه جاسبی تصريح کرد: جاسبی قطعاً در اين کشور محاکمه خواهد شد. البته برخی مراکز در حال باز پس گيری بعضی اموالشان که در اختيار جاسبی بود هستند. از جمله اين مراکز می توان به ستاد اجرايی اموال امام (ره)اشاره کرد.

شرط مناسب بودن فرهاد دانشجو برای رياست دانشگاه آزاد

وی همچنين با اشاره به انتخاب فرهاد دانشجو به عنوان رئيس پيشنهادی دانشگاه آزاد اسلامی به مهر گفت: اگر بتوان دانشگاه آزاد را قانونمند کرد شايد گزينش خوبی باشد ولی اگر اين اتفاق رخ ندهد، جواب "خير" است. بايد تمام اتفاقات منفی که تاکنون در دانشگاه آزاد اسلامی رخ داده خنثی شود تا فردی که رياست آن را به عهده می گيرد بتواند در مسير سالمی کار کند، وگرنه روابط پنهان ناسالم او را هم دچار مشکل می کند.

24 دی 1390 16:22
Article originally appeared on افشا (http://efsha.squarespace.com/).
See website for complete article licensing information.