مچ بگيری تابناک از نان به نرخ روز خوردن آيت الله علم الهدی
تابناک
نامه يک امام صادقی به آيت الله علم الهدی
ناگهان متوجه قضايای اخير شدم که ای وای بر ادعا،آنانکه مانع از اعزام دانشجويان به جبهه ها و لبيک گفتن به ولی فقيه زمان بودند چگونه هم اکنون از بلند گوی حرم رضوی مدافع بسيج و آرمانهای جبهه ها و ولی فقيه هستند و آنانکه ديروز هم رزم و همسنگر امام و مشوق دانشجويان و جوانان در مشارکت در کارزار دفاع مقدس بودند را امروز به عنوان نخبگان سياسى اهل معامله ای معرفی می شوند و در جايى که منافعشان به مخاطره افتد به اصطلاح مسير خود را تغيير ميدهند و ضد.....؛ضد ......؛ضد......؛ميخوانند.
يک دانشجوی قديمی دانشگاه امام صادق(ع) در نامه سرگشاده ای خطاب به آيت الله سيد احمد علم الهدي، معاون آموزشی اسبق اين دانشگاه و امام جمعه فعلی شهر مقدس مشهد، که نسخه ای از آن برای "تابناک" ارسال شده، آورده است:
بسم الله الرحمن الرحيم
حضرت آيت الله سيد احمد علم الهدی
امام جمعه محترم مشهد و معاون آموزشی دانشگاه امام صادق(ع) در دوران دفاع مقدس
با سلام
چند روز قبل خبرگزاری ايرنا از قول جنابعالی مطالبی نقل کرد که در مراسم طرح ولايت بسيج طلاب کشور فرموديد: "رهبر معظم انقلاب و ولى فقيه حجت امام زمان(عج) در زمان غيبت هستند و سخنان و رهنمودهاى ايشان فصل الخطاب آحاد مختلف جامعه و مسوولان و نخبگان است. "
اينجانب بعنوان دانشجوی دانشگاه امام صادق (ع) که افتخار آشنايی قبلی با حضرتعالی را دارم هر چه کوشيدم ابهاماتی که با خواندن اين عبارت به ذهنم سرازير شد را رفع کنم موفق نشدم نهايتا به خود شما متوسل شدم که شايد پاسخی بيابم.
حضرت آيت الله! گمان کنم از نظر سنی شما بيشتر از بنده حضرت امام خمينی را درک کرده ايد و گمان می کنم حتما بيشتر از بنده واقفيد که حضرت امام، استاد مقام معظم رهبری بوده اند و حتما بيشتر از من مستحضريد که نظريه ولايت فقيه را خود ايشان مطرح کرد و در انديشه و عمل سياسی به کار گرفتند و حتی بهتر از بنده ميدانيد که درباره آن با چه بزرگوارانی وارد چه مباحثی شد و...
بنابراين تصديق می فرماييد که اين مقدار ابراز شيفتگی و تبليغ از مقام ولايت فقيه و اين گونه سرزنش نخبگان؛ که بسته به شرايط روز و محاسبات مرسوم ،با اين موضوع برخورد می کنند؛ طبعا بايستی در زمان امام خمينی با شدت بيشتر و دست کم با شدت امروزی از سوی شما مشاهده می گرديد باز هم يادتان هست که در اوايل شروع دفاع مقدس و تا پايان، دانشجويان يکی از اصلی ترين رده های اداره کننده امور جنگ از رزمنده تا فرمانده دسته و فرمانده لشکر و حتی فرماندهی سپاه بودند و در آن زمان دانشگاه امام صادق (ع) که با عنوان امامی معصوم و با شانی مشخصا مذهبی و به عنوان دستاورد انقلاب اسلامی و امام خمينی تاسيس شده بود قاعدتا می بايست پيشتاز لبيک به دعوت ولی فقيه زمان در راه جهاد و شهادت می بود.
حضرت آيت الله! ما و بسيار دانشجويانی هستند که شهادت ميدهند عليرغم دعوت امام خمينی برای پر کردن صفوف رزمندگان اسلام در جبهه های نبرد حق عليه باطل جناب آقای علم الهدی از جمله موانع مستحکم در راهی شدن دانشجويان دانشگاه امام صادق به جبهه ها بوده اند و حتی فراموش نکرده اند که بنده خدايی که بخاطر لبيک امام عزيزش و اعزام به جبهه ها خلاف ميل شما با حکم اخراج از دانشگاه با دستور شما مواجه شد و فقط وساطت و تلاشهای مجدانه حضرت آيت الله باقری کنی ايشان را از اخراج نجات داد و مجازات کمتری برای وی در نظر گرفته شد.و حتما بحث هايی که دانشجويان رزمنده با مسئولان دانشگاه در خصوص ارشادی يا مولوی بودن فرمايشات امام برای رفتن به جبهه ها می نمودند به خاطر داريد.
حضرت آيت الله!
به راستی بزرگترين معلم بشر تاريخ است وتغييرات دولت ها و قدرتها ،چه ادعاهايی می تراشد؟ و چگونه شخصيت ها را تغيير ميدهد. در حين خواندن مطالب شما بی اختيار با خودم فکر می کردم انگار ديروز بود که در ورودی خوابگاه دانشگاه اعلام کردند نماينده امام در شورای عالی دفاع ،جانشين فرمانده کل قوا و رييس مجلس شورای اسلامی در نمازخانه سخنرانی دارند من که به تازگی از جبهه بر گشته بودم به اتفاق ديگر دانشجويان به نمازخانه رفتيم و آقای هاشمی رفسنجانی با لشگرمحافظين و همراهانش وارد شدند عجب سر درگمي؟همين ديروز بود ؟!هنوز بسم الله نگفته چشم ايشان به 5 يا 6 عکس شهدای دانشگاه افتاد و با تعجب از جمع دانشجويان آمار شهدای دانشجو را پرسيد؟
وقتی همگی پاسخ داديم همين تعداد است رو به حضرت آيت الله مهدوی کنی گفتند همين فردا دانشجويان را راهی جبهه ها کنيد که موانع دانشگاه برای رفتن به جبهه برداشته شد و اگر حافظه ياری نمايد ظرف چند روز (حد اکثر يک هفته )با اين اعلام دانشجويان بسيجی که از سياستهای مسئولان دانشگاه ازجمله و مشخصا جنابعالی مبنی برتقدم تحصيل بر جهاد و شهادت و سختگيری درصدور مجوزرفتن به جبهه ها به تنگ آمده بودند به يک باره بصورت تهاجمی ثبت نام و اعزام شدند.
ناگهان متوجه قضايای اخير شدم که ای وای بر ادعا،آنانکه مانع از اعزام دانشجويان به جبهه ها و لبيک گفتن به ولی فقيه زمان بودند چگونه هم اکنون از بلند گوی حرم رضوی مدافع بسيج و آرمانهای جبهه ها و ولی فقيه هستند و آنانکه ديروز هم رزم و همسنگر امام و مشوق دانشجويان و جوانان در مشارکت در کارزار دفاع مقدس بودند را امروز به عنوان نخبگان سياسى اهل معامله ای معرفی می شوند و در جايى که منافعشان به مخاطره افتد به اصطلاح مسير خود را تغيير ميدهند و ضد.....؛ضد ......؛ضد......؛ميخوانند.
به راستی ماجرای عجيبی است هر چقدر تلاش کردم نتوانستم خودم را قانع کنم که چه شده است که کسانيکه ديروز دوستان مان را فقط وفقط به جرم اطاعت از ولايت فقيه زمان و حضور در سنگر دفاع مقدس و جبهه های نبرد تهديد به اخراج از دانشگاه و تعويق ترم تحصيلی می نمودند و حتی در مواردی نيز عملا تهديد خود را عملی ساختند امروز که جانبازی و ايثار و شهادت همان گروه مظلوم به ثمر نشسته است مخالفين ديروزمدافعين ذوب شده در ولايتند و آنان که کاروان عظيم و غافله از خود گذشتگی را هدايت و تشويق می نمودند امروز مورد خشم و غضب.
اللهم اجعل عواقب امورنا خيرا
امضاء محفوظ
30 مرداد 1388 13:54